Εμπειρία

Η taxiplon δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους καταναλωτές μια νέα διάσταση στις υπηρεσίες ταξί. Οι μετακινήσεις με taxiplon γίνονται με άνεση, ασφάλεια, συνέπεια, υπευθυνότητα, συμφέρουν οικονομικά και κάνουν κάθε διαδρομή μια ευχάριστη εμπειρία.

 

Τεχνολογία

Κάνοντας χρήση της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, η taxiplon κάνει την κλήση ταξί ...παιχνιδάκι! Με τη δωρεάν εφαρμογή taxiplon καλείτε ταξί από το κινητό σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Με το εξελιγμένο web book βρίσκετε ταξί με ένα click από τον υπολογιστή σας ή το tablet σας. Φυσικά για τους πιο παραδοσιακούς διαθέτουμε και παγκύπριο οκταψήφιο αριθμό (70002199).

 

Παροχές

Η taxiplon έχει επενδύσει σε ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων με πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα παροχές. Όλα τα αυτοκίνητα του δικτύου είναι εξοπλισμένα με το καινοτόμο λογισμικό taxiplon που διαθέτει σύστημα πλοήγησης και συνδέεται με το taxiplon smart phone application, καθώς και την ομώνυμη διαδικτυακή εφαρμογή εύρεσης ταξί.

Η ομάδα Taxiplon

Η ομάδα της taxiplon αποτελείται από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με ευγένεια και να βρει λύση σε κάθε ανάγκη μετακίνησης που έχετε.

 

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μετακινήσεις σε ολόκληρη την Κύπρο, shuttle services, executive services, αλλά και ειδικές μετακινήσεις κατοικίδιων, αποστολές πακέτων, καθώς και συνεργασίες για αποστολή δώρων από κάβες, ανθοπωλεία, κ.ά.

 

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με την taxiplon είναι απλή και εύκολη! Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο κλήσης που σας ταιριάζει: τηλεφωνικά, μέσω smartphone application ή online. Επίσης έχετε τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον οδηγό σας και μπορείτε να επιλέξετε τον “Αγαπημένο Οδηγό” για τις μετακινήσεις σας.